Главная » 2014 » Январь » 17 » ЯЦЕНЮК ЗНАЙШОВ У КЛИЧКА ОРДЕН
11:49 AM
ЯЦЕНЮК ЗНАЙШОВ У КЛИЧКА ОРДЕН

ЯЦЕНЮК ЗНАЙШОВ У КЛИЧКА ОРДЕН

 

З наближенням президентських виборів все більше бруду намагаються нарити один на одного три керманичі опозиції. Не забарилась й нова компра на «побратима з тріумвіоату» В.Кличка, яку знайшли кишенькові Інтернет-блогери за вказівкою А.Яценюка. Виявляється, Віталій Володимирович тривалий час приховував наявність у нього державного ордену Німеччини, який, як з’ясувалось, надається лише почесним громадянам вказаної держави та підтверджує його німецьке громадянство. Йдеться про Кавалерський хрест «За заслуги перед Федеративною республікою Німеччини».

Дана інформація з нереальною швидкістю розповсюджується просторами Інтернету, переслідуючи головну мету – дискредитувати в суспільстві В.Кличка, що не дасть змоги стати йому єдиним опозиційним кандидатом на посаду Президента України.

Як стало відомо, В.Кличко уже мав серйозну бесіду з Арсенієм Петровичем та в жорсткій формі нагадав йому про домовленість щодо уникнення поширення провокаційної інформації щодо один одного. Виявляється, на Сєню це не подіяло, він вже затіяв свою гру, окрему від «побратимів». Марить Арсеній Петрович президентством. І цим усе сказано.

Ну а Кличку варто було б все ж таки бути більш відкритим в частині особистих досягнень перед Фатерляндом. Варто показати таку значну державну нагороду усім, в т.ч. – потенційним виборцям, оскільки з такими фобіями незабаром можна свої чемпіонські пояси ховати у темний підвал.

Леонтій Дробінко, Online Report

Просмотров: 386 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: