Главная » 2014 » Январь » 22 » Яценюк злякався власної партії
3:06 PM
Яценюк злякався власної партії

Яценюк злякався власної партії

 

Як би не намагався Арсеній Яценюк довести своїм однопартійцям лідерство «Батьківщині» та «об’єднаній опозиції» взагалі, але в нього так й нічого не виходить. Більшість електорату та партійних діячів найбільшої опозиційної партії все частіше перебігають до партії Віталія Кличка, в якому, не дивлячись на останні скандали великого боксера, вони бачать переможця наступних президентських виборів та який, на відміну від інших лідерів опозиційних партій, не ховається за спинами мітингувальників й завжди перебуває на передовій.

Ось й склалася така ситуація, що Арсеній Яценюк, аби не втратити остаточну підтримку серед представників центральних та регіональних структур «Батьківщини», у терміновому порядку провів 20 січня закрите засідання фракції, на якому було прийнято рішення про призупинення звітно-виборчої кампанії у структурах партії. Вказане рішення Президії Політради партії автоматично продовжує термін дії повноважень голів регіональних організацій «Батьківщини» та їх статутних органів.

Цікавим залишається й той факт, що Арсеній Петрович офіційною причиною ініціювання ним рішення призупинення звітно-виборчої кампанії назвав нібито складну суспільно-політичну ситуації, яка виникла в державі з вини опозиціонерів, які втратили контроль над «Євромайданом». Проте, як повідомляють джерела в партії, насправді Яценюк боїться, що перевибори керівників в обласних організаціях «Батьківщини» призведуть до їх розколу напередодні президентської кампанії. Схоже пам’ятає пан Арсеній свої помилки у минулому році, бо саме його спроби ввести на посади голів Миколаївської, Запорізької та інших обласних організацій наближених «фронтовиків» - скандально провалилися, оскільки люди Сєні ну просто ніяк не сприймаються місцевими активістами.

Що ж, в черговий раз Арсеній Петрович намагається прогнутися перед своїми друзями-однопартійцями й утриматись при владі в «Батьківщині». Можливо, пане Яценюку, вам все ж варто прислухатись до поради народу й виставити від опозиції єдиного кандидата в президенти, який дійсно об’єднає всю країну… Вам же це не до снаги!!!

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 347 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: