Главная » 2014 » Февраль » 5 » Яценюк вважає «Свободу» неадекватною
11:42 AM
Яценюк вважає «Свободу» неадекватною

Яценюк вважає «Свободу» неадекватною

 

Такий діагноз лідер «Батьківщини» поставив «Свободівцям» з огляду на їх чергові «геніальні» ініціативи. Войовничо налаштована «Свобода» рветься з пікетом до Генеральної прокуратури України. Яценюк категорично відкинув зазначену пропозицію та піддав гострій критиці неприпустиму в даний час поведінку «героїв».

Пригадаємо, наразі ГПУ розпочала масове звільнення арештованих, виконуючи закон про амністію.

Проте, Яценюк заборонив надавати представникам «Свободи» організаційну та технічну допомогу, керуючись особистісними мотивами. На умі у Арсенія Петровича – Прем’єрське крісло, яке йому запропонували під час перемовин в АП. Яценюк не збирається через чергові «витівки» «Свободи» позбутися такої омріяної посади. 

В опозиції на «Свободу» вже майже ніхто не зважає, розуміючи, що її перспективи в найближчому майбутньому досить примарні – жодних пропозицій. Тягнибока навіть на конференцію по безпеці в Мюнхен ніхто не запрошував. «Намічали конкретні кроки» по виходу з кризи з «великим американським чиновником» – Держсекретарем США Джоном Керрі Яценюк, Кличко та Порошенко. Схоже в опозиційних рядах відбувається заміна бійця!!!

Надійка Фрідман

Просмотров: 375 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: