Главная » 2014 » Февраль » 12 » Яценюк «перемайданив» Кличка
12:34 PM
Яценюк «перемайданив» Кличка

Яценюк «перемайданив» Кличка

 

Чергові позакулісні ігри в опозиційних кругах показали, що лідер «УДАРу» Віталій Кличко опинився у патовій ситуації через те, що не побажав погоджувати ініційований ВО «Батьківщина» проект змін до Конституції України.

Під час чергового традиційного віче 9 лютого цього року Віталій Кличко жодним словом не обмовився про розроблений партією «УДАР» проект конституційних змін. На цьому фоні вигідно вирізнився Арсеній Яценюк. Який презентував власний проект та його основні положення. При цьому, він формально запропонував учасникам мітингу його підтримати, таким чином легітимізувавши його «євромайданом». Розрахунок команди Арсенія Яценюка фактично направлений на те, щоб на перевиборах з владою та у парламенті домінуватиме їх проект змін до Конституції України, який навіть без голосів фракції «УДАР» зможе набрати 300 голосів народних депутатів.

Легітимнізувавши свій варіант Конституції, Яценюк продемонстрував готовність викинути Кличка з політики, оскільки основна відмінність проектів «УДАРу» і «Батьківщини» у тому. Що остання наполягає на старих вимогах до кандидата на посаду Президента, який останні десять років має не тільки бути громадянином України, але і проживати на її території…

Ставка та те, що Віталій Кличко ризикує вилетіти з президентських перегонів у 2015 році ще до їх старту за Конституцією Яценюка, в котрий раз вказує на відсутність будь-якої єдності та продовження закулісних інтриг, в яких залинеться не єдиний, а тільки один.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 407 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: