Главная » 2014 » Январь » 15 » Яценюк хоче вигнати сина Гриценка з Євромайдану
2:34 PM
Яценюк хоче вигнати сина Гриценка з Євромайдану

Яценюк хоче вигнати сина Гриценка з Євромайдану

 ЛОЩ

Віднині син Анатолія Гриценка, як і його батько – персони нон-грата на Євромайдані. «Батьківщині» не сподобався пост Гриценка-старшого в Facebook, в якому політик об’єктивно заявив про те, що прийшов час згортати майданівські палатки та припиняти імітацію боротьби.

Лідер фракції Яценюк, обурений такими заявами Гриценка, звинуватив його в інформаційних війнах проти власної фракції. Більше того, Арсеній Петрович віддав вказівку за «смертні гріхи» батька негайно видворити за периметр Євромайдану і Гриценка-молодшого як неблагонадійного та включити обох до «чорних списків».

Реакція Яценюка досить дивна, адже навіть Сталін говорив, що син за батька не відповідає. Очевидно, що якщо Яценюк і надалі буде впроваджувати подібні репресивні заходи по відношенню до незгідних з його політичною волею, то йому скоро буде ні з ким майданувати та нікому доводити свої директиви. Невже Арсеній Петрович не розуміє, що своїми діями пришвидшив механізм розколу Майдану, який давно вже запущений, адже як не старайся, а очевидні речі приховати не вдасться.

Сьогодні фракція "Батьківщина” реалізувала давню мрію Яценюка і прийняла рішення - проводити засідання фракції без моєї участі.
Яценюк не поділяє критичних висловлювань Гриценка та Як-то кажуть, правда очі коле.

«Батьківщина» влаштувала справжній бойкот, за вказівкою відмовилися проводити засідання фракції в його присутності. 

Юрій Гольденберг

Просмотров: 342 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: