Главная » 2014 » Февраль » 4 » Яценюк хоче у Прем’єрське крісло, але боїться
11:29 AM
Яценюк хоче у Прем’єрське крісло, але боїться

Яценюк хоче у Прем’єрське крісло, але боїться

 

«Бути чи не бути?» - таким політичним питанням нині переймається лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк. Ціна питання – Прем’єрське крісло в новому уряді. Але… Але для Яценюка – Тимошенко власною персоною.

Доречі, в парламентській фракції «Батьківщини» зовсім не в захваті від перспективи отримання Яценюком цієї посади. Більше того, Турчинов вважає неприпустимим призначення Яценюка допоки Тимошенко залишається у в’язниці. Присутні на останньому засіданні фракції стали свідками гучного конфлікту, який відбувся між Яценюком та Турчиновим на цьому підґрунті. Слід зазначити, що у більшість фракції розділяє позицію Турчинова.

Яценюк і сам розуміє, що своїм теперішнім політичним становищем багато в чому завдячує авторитету Юлії Володимирівни. Пригадаємо, адже саме його Тимошенко визначила правонаступником «Батьківщини». Разом з потужною партією Яценюк отримав черговий шанс повернутися в політику. 

За великим рахунком, Яценюку немає діла до Тимошенко – він повиганяв значну частину Юліних прихильників. Політик і думати б забув про питання Тимошенко, якби не Турчинов, який постійно нагадує Яценюку про його борг. Більше того, Яценюк найбільше боїться звільнення Тимошенко саме зараз, оскільки розуміє, що вона не подарує йому таку зрадницьку поведінку. Тому, допоки Тимошенко в Качанівці, головне для Яценюка – задовольнити власні інтереси та вдало пропіаритися заради електоральних дивідендів. 

Після перемовин у Мюнхені з «великим американським чиновником» Джоном Керрі політик розглядає власне призначення як єдину можливість виходу з суспільно-політичної кризи в Україні. Схоже, воля американських «хазяїв» для Яценюка пріоритетніша. Як поборе свої страхи пан Яценюк – скоро дізнаємося, в будь-якому випадку він зарекомендував себе зрадником та запроданцем заради власних політичних амбіцій.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 360 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: