Главная » 2014 » Январь » 14 » ЯЦЕНЮК ІДЕ НА ПЕРЕГОВОРИ?
2:27 PM
ЯЦЕНЮК ІДЕ НА ПЕРЕГОВОРИ?

ЯЦЕНЮК ІДЕ НА ПЕРЕГОВОРИ?

 

Несподіваний початок «Євромайдану» призвів до такого ж несподіваного його фіналу. Серед експертів вже відкрито обговорюється програш «Євромайдану» через непорозуміння, які постійно вникають між керівниками опозиційних партій. Через відсутність чіткого плану в їх співпраці та конкретної мети «Майдану».

Тепер «Євромайдан»  тримається на представниках декількох західних областей, що складають весь електорат партії «Свобода». Партії, яка фактично узурпувала «Майдан», перетворивши його на майданчик для збільшення кількості прихильників лідера українських неофашистів. Цю ситуацію добре усвідомлюють Віталій Кличко з Арсенієм Яценюком. Причому, останній перебуває у більш плачевному становищі, адже словесна приставка «№2» тепер не просто матеріалізувалась, а стала для нього таким собі «злим роком».

Після обшуку офісу «Батьківщини» все більше прихильників (читай спонсорів) втрачають довіру до її керівництва. Адже лідери народних мас, які не захистили навіть свій власний офіс, навряд чи можуть комусь гарантувати безпеку чи просто захист.

На Турівській, 13 подейкують (і вже доволі голосно), що Яценюк розпочав активний пошук альтернативних «шляхів відходу», щоб хоча б залишити «добру міну при поганій грі». При чому, основним напрямком «самозбереження» Яценюк нібито бачить у початку співпраці з владою. Можливо навіть у складі нового Уряду. Наприклад як Марчук часів «канівської четвірки». Головна проблема - як вийти сухим з води, щоб не викрити своєї зрадницької натури… Але у Марчука вистачило харизми і його дотепер сприймають в суспільстві як «важковаговика» серед українських політичних діячів. А от Арсенію Петровичу буде вкрай складно обґрунтувати свої «шарахання». Не ті часи, не той інформаційний простір і, що найголовніше, не та людина…

Юрій Гольденберг Инцидент

Просмотров: 352 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: