Главная » 2014 » Февраль » 15 » Іноземне втручання триває. Тепер відзначилась Канада
12:49 PM
Іноземне втручання триває. Тепер відзначилась Канада

Іноземне втручання триває. Тепер відзначилась Канада

 

Ну ніяк не можуть вгамувати свої ненажерливі апетити на пострадянському просторі США, аж ні як не влаштовують дядька «Сема» законні уряди молодих незалежних держав. Діючи так би мовити опосередковано, через безліч підконтрольних структур громадянського суспільства, іноземці фінансують все, що хоч якось пов’язане з опозицією. 

Одним з найголовніших провідників «американської демократії» в Україні є Міжнародний республіканський Інститут (МРІ) США на чолі з його директором Майклом Дракманом. 

МРІ зі своїми тренінгами, програмами, семінарами, грантами в Україні вже стала невід’ємною частиною політичної боротьби за владу та продовжує залучати до «годування» опозиції все нові і нові іноземні організації та структури. Так, Інститут досяг домовленостей з Департаментом закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади про надання останнім матеріальної допомоги МРІ для розвитку програм підтримки політичних партій в Україні, звісно опозиційних.

З огляду на це, Дракман має підготувати до кінця лютого усю необхідну технічну документацію проекту із орієнтовним кошторисом близько 3 млн. доларів США.

Не жалкують іноземці грошей на підживлення опозиційних політиків, сплять і бачать, як їх годованці прийдуть до влади та діятимуть за «демократичними законами» орієнтованими лише на Штати. 

Спартак Сергієвич, "Український дисидент

Просмотров: 366 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: