Главная » 2014 » Февраль » 4 » ГРИЦЕНКО ПЛАНУЄ ВТЕЧУ ЗА КОРДОН
11:36 AM
ГРИЦЕНКО ПЛАНУЄ ВТЕЧУ ЗА КОРДОН

ГРИЦЕНКО ПЛАНУЄ ВТЕЧУ ЗА КОРДОН

 

Те що в лавах т.зв. опозиційних сил повний розбрат, вже давно ніхто не сумнівається. Кличко, Яценюк, Тягнибок давно перегризлися поміж собою за перше місце лідерства та майбутнє президентське крісло. Але поміж  великої трійці, є декілька дрібних князьків, які намагаються формувати свою політику, а також бути причетним, принаймні перед своїми виборцями, до буремних подій, що зараз вирують Україною.

Серед таких недопечених політиків – невдах можна зачислити й Анатолія Гриценка, який всупереч позиції опозиційної більшості намагається вести свою гру, за що й може поплатитися від своїх же побратимів, якім так не хочеться світити нових конкурентів на сценах майданів.

Так, Анюком, Тягнибоком, та Кличком, Гриценко може бути позбавлений депутатського мандату на найближчомнатолій Гриценко, помітивши, що своїми коментарями та провокаційними діями перейшов дорогу великій трійці, повідомив оточенню, що його колишні побратими зливають його «злочинній владі». Зокрема, саме через конфлікт з Яцеу засіданні Верховної Ради. А найсумніше за все, що за позбавлення депутатства також проголосують його колишні колеги по партії.

Але Гриценко «твердий калач», недаремно ж був колишнім воякою. Піклуючись про своє безхмарне майбутнє, екс-міністр оборони вже домовився з представниками Консульства Республіки Польща в Україні щодо сприяння у терміновому оформленні віз для нього та членів його родини, оскільки розуміє, що після позбавлення мандату є ймовірність його переслідування з боку правоохоронних органів. А грішків у А.Гриценка дуже багато, ще за часів, як він перебував у Уряді на посаді міністра.

Що ж, ніхто засуджувати Гриценка не буде. Свобода за кордоном дорожча ніж невідоме майбутнє в буцегарні. До того ж, Анатолій Степанович вважає, що краще зараз бути ближче до потенційних донорів за кордоном і очікувати коли теперішні лідери майдану остаточно втратять довіру людей, ніж черговим «політичним в’язнем», на затриманні якого та ж трійця не забуде пропіаритись. А там, у майбутньому, коли ситуація трохи проясниться, з Соровськими грошами можна буде продовжувати робити політку, але сподіватимусь не в нашій країні!

Катерина Журавльова, "Аргумент

 

Просмотров: 418 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: