Главная » 2014 » Январь » 8 » Фашистська хода «Свободи» розколола Об’єднану опозицію
10:21 AM
Фашистська хода «Свободи» розколола Об’єднану опозицію

Фашистська хода «Свободи» розколола Об’єднану опозицію

 

Щорічні театралізовані дійства, які традиційно влаштовують націоналістичні організації 1 січня, хоч і нагадували кадри документальних відео про факельні паради нацистів у Німеччині кінця 30х років, зазвичай проходили ледь помітно. Про те, що першого дня нового року праворадикали відзначають день народження Бандери, знає не так багато людей. Та й після новорічної ночі поява на Хрещатику декількох сотень молодиків зі смолоскипами викликала невдоволення тільки у співробітників МВС, які, замість святкування в родинному колі, були змушені дивитись, аби ці невігласи не втрапили у якусь халепу. Так було раніше, але не цього року.

Перекритий Майдан, до якого прикута увага Європи, постійні крики «Слава Україні», перманентний натовп. Усе це ватажок «Свободи» Олег Тягнибок вирішив використати на власну користь. Шанувальників Бандери вдалось назбирати близько двох тисяч – переважно ті, хто найдужче горланить на Майдані. Але надмірна увага до Бандери ледве не переросла у бійку. Не масову, але її наслідки могли залишитись на шпальтах газет надовго.

Лідер «УДАРу» висловив Тягнибоку своє крайнє невдоволення тим, що «Свобода» використовує Майдан в якості плацдарму для своїх неонацистських ритуалів, які аж ніяк не вписуються в концепцію Майдану. Кличко у відомій на всю країну нецензурній формі намагався пояснити Тягнибоку, аби той збирав свої «шабаші» подалі від місця, на яке дивиться уся Європа.

Сам Тягнибок за словом в кишеню теж не поліз та цілком доступно повідомив Кличка, що той і сам на половину громадянин Німеччини і не повинен «цуратись» історії свого другого народу. Навіть, якщо його, через єврейське коріння, там би й «недолюблювали». Після почутого Кличко ледве не впав у стан «лютого звіра» та не позбавив Тягнибока можливості самостійно пережовувати їжу.

Коротше кажучи, невідомо, чим там усе закінчилось, але факельна хода таки мала місце… як і розкол в опозиції.

"OnLine Report"

Просмотров: 369 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: