Главная » 2014 » Январь » 16 » «Євромайдан» шантажує перевізників
12:35 PM
«Євромайдан» шантажує перевізників

«Євромайдан» шантажує перевізників


 ЩВА

Два місяці майданівські перевізники ніяк не можуть отримати свої «чесно зароблені» за надання послуг з транспортування. З початку Майдану на їх рахунки не поступило ще жодної копійки. Організатори «кормлять» підприємців самими балачками, обіцяючи розрахуватися з дня на день, посилаючись то на скрутне фінансове становище, то на недофінансування потреб Майдану. 
         В цьому місці не може не виникнути питання, а куди дівається благодійна допомога, яка систематично надходить на потреби Майдану з усіх регіонів України, адже збір речей і грошей для київського Євромайдану триває. Куди діваються колосальні суми, які виділяються іноземними політиками та діаспорою? В чиїх кишенях осідають вітчизняні гривні та іноземні долари і євро?
           Лише за попередніми даними, під час проведення Народного віче 12 січня, було отримано пожертвувань на суму понад 500 тис.грн. Натомість, щоб розплатитися з підприємцями, які чесно відпрацювали на «благо» Майдану, перевізників намагаються в черговий раз «кинути». Наразі підприємцям запропонували лише часткове погашення існуючих заборгованостей, в противному ж випадку «зацікавлені особи» пообіцяли добряче попсувати підприємцям ділову репутацію, застосувавши до них дискредитаційні методи та прийоми. Шантажуючи перевізників «ділові люди» хочуть добряче нажитися на збитках інших. Ситуація, як у тій приказці, коли «за своє жито ще й бито», от така вона гірка правда Майдану.
 

Надійка Фрідман, "Європейський репортер

Конец формы

 

Просмотров: 395 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: