Главная » 2014 » Январь » 13 » Євро- та Автомайдан прозвітували перед американськими інвесторами
2:20 PM
Євро- та Автомайдан прозвітували перед американськими інвесторами

Євро- та Автомайдан прозвітували перед американськими інвесторами

 

Американський принцип «платиш гроші – маєш результат» зазнав фатального збою, зіткнувшись із українськими політиками та громадськими діячами, які звикли робити гроші «з повітря».

Безрезультатність «Євромайдану» та «Автомайдану» змусили очільників Держдепартаменту США задавати незручні питання послу США в Україні Дж.Пайєтту, який відповідає за розподіл фінансування між політичним і громадським «крилом» протестувальників.

Аби отримати хоч якісь аргументи та пояснення для свого керівництва, 8 січня Пайєтт «запросив» на зустріч В.Кличка та лідерів «Автомайдану»: С.Пояркова, О.Гриценка, С.Хадзинова, Д.Булатова та С.Кобу.

Після змістовного звіту своїх «ляльок», Дж.Пайєтт зрозумів, що «на горіхи» йому дістанеться без сумнівів та дуже міцно.

З іншого боку, і точка неповернення для американського дипломата вже пройдена, тож коней на переправі міняти не вийде, навіть якщо вони виявилися вівцями, здатними лише блеяти та жерти без міри підкинутий корм.

Як наслідок, єдиним досягненням від такої співпраці стала фото сесія за участі майданівців і низки дипломатів Посольства США, яка розміщена на сайті Посольства.

Залишається сподіватись, що Дж.Пайєт все ж таки роз’яснить своєму керівництву специфіку роботи з українською опозицією і «громадянським суспільством», що убереже Державний департамент від чергового сеансу «присідання у калюжу».

Надійка Фрідман, "Європейський репортер

Просмотров: 350 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: