Главная » 2014 » Февраль » 19 » ЕШТОН ОСОБИСТО ФІНАНСУЄ УКРАЇНСЬКІ ПРОТЕСТИ
2:04 PM
ЕШТОН ОСОБИСТО ФІНАНСУЄ УКРАЇНСЬКІ ПРОТЕСТИ

ЕШТОН ОСОБИСТО ФІНАНСУЄ УКРАЇНСЬКІ ПРОТЕСТИ

 

Високий представник ЄС у закордонних справах і політики безпеки Кетрін Ештон «вербує» українське студентство. Упродовж трьох місяців Майдану представниця ЄС неодноразово з’являлася в Києві. Прогулювалася пані Ештон у супроводі опозиційних політиків і на окупованій ними території головної площі. 

Наразі баронеса Ештон здійснює регулярні грошові перекази доволі значимих сум на адресу Української асоціації студентського самоврядування. Пригадаймо, адже Майдан 2013 дуже активно залучає студентську молодь. За існуючою домовленістю президент Асоціації Л.Щепетильникова має використати «транш» Ештон для організації студентських акцій протесту, проведення «потрібних» соціологічних досліджень та повернення політичних «боргів». 

Що тут скажеш? Європейці вдало маніпулюють почуттями української молоді, яка бачить красиві картинки європейських міст. Навмисно замовчуючи інший бік європейського життя-буття – ріст безробіття, економічну та демографічну кризи. Європа вимирає! Своїми реформами вони змінили суспільну думку людей. Гомосексуалізм, який до 1973 вважався хворобою Всесвітньою організацією здоров’я, в Європі вважається нормою. В 10 країнах узаконені одностатеві шлюби, в 3-х країнах дозволили таким «сім’ям» всиновлювати дітей. Спрощений шенген діє лише на папері. Скільком українцям було відмовлено в візі – ЄС не потрібні «бідні родичі». Європі потрібен ринок збуту та українські ресурси. 

Безвідповідальність «високоповажних» та «доброзичливих» європейських політиків, які використовують у своїх брудних політичних іграх молодь, уми якої не завжди можуть об’єктивно оцінити суть того, що відбувається в країні насправді, не може не обурювати. За кілька євро «доброзичливі» європейці провокують молодь на безладдя та вуличні протистояння, знову таки замовчуючи, що такі дії в будь-якій столиці країн Євросоюзу сприймаються так, як вони в принципі того і заслуговують: як загроза суспільному порядку та демократичному устрою, що безперечно несуть кримінальні наслідки.

Альона Кринична

 

Просмотров: 414 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: