Главная » 2014 » Январь » 22 » Єгорці Соболєву нададуть притулок у Франції
3:02 PM
Єгорці Соболєву нададуть притулок у Франції

Єгорці Соболєву нададуть притулок у Франції

 

Всім відомо, що на проведення Євромайдану, на забезпечення простих рядових громадських активістів харчами, одягом, засобами для самооборони та нападу з боку опозиційних сил були витрачені мільярди гривень. Проте, результат, на сьогоднішній день, залишає сподіватися на краще, адже теперішня влада не квапиться пакувати свої валізи, а пропонує та сподівається на мирне вирішення питання.

А тим часом, з „монетного двору” опозиції фінансові видатки для своїх гренадерів стрімко скорочуються, хоча це і не дивно. Важко сказати скільки ще потрібно коштів для залучення такої кількості людей для участі у масових заворушеннях, а також їх утримання. Багато кому із чесних та ідейних громадян вже набридло безрезультатне скандування на Майдані на підтримку Євроінтеграції та повну капітуляцію нинішньої влади.

Доказом про нестачу коштів у опозиційних сил стала сьогоднішня зустріч одного з лідерів громадських активістів Євгена Соболєва (громадська ініціатива „Воля”), із послом Франції в Україні Аленом Ремі на території резиденції. Зі слів Є.Соболєва, під час зустрічі обговорювалися подальші плани громадських активістів Євромайдану. Також він намагався вирішити питання надання фінансової допомоги з боку французів для утримання своїх „непідкупних” колег. Натомість, А.Рені вимагав від Є.Соболєва радикалізації інформаційної діяльності його команди, що призведе до неминучої революції в Україні. У разі здійснення вказаних заходів, він пообіцяв йому політичний притулок у Франції.

Таким чином, із прикладу Є.Соболєва, який запевняє всіх своєю „ченістю” та „заслуженістю”, складається враження, що в лавах опозиції й процвітає та сама корупція, проти якої вони стільки борються і намагаються „влити це у вуха” громадян України.

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 404 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: