Главная » 2014 » Январь » 15 » ДОЖИЛИСЯ! «Свобода» вважає, що співачка Лижичко – провокатор
12:55 PM
ДОЖИЛИСЯ! «Свобода» вважає, що співачка Лижичко – провокатор

ДОЖИЛИСЯ! «Свобода» вважає, що співачка Лижичко – провокатор

 ietg

А все ж таки, вони з’їдять один одного. Здоровий глузд затьмарився жагою до влади. Навіть влада на рівні «Майдану». Замість того, щоб почати насправді співпрацювати між собою для підготовки єдиної стратегії опозиційних сил, опозиційні табори немов вовки ладні краще з’їсти один одного.

Євромайданом прикриваються всі кому не ліньки. Таке враження, що сьогодні всі події в державі так чи інакше пов’язані з Євромайданом. Кожен намагається використати його у власних цілях. Першочергові завдання та цілі Євромайдану давно вже нікого не турбують. Вони просто нікому не потрібні. Наразі розпочалась вже інша боротьба, на зовсім іншому рівні. Кожен опозиційний лідер будь-яким чином намагається показати, що він єдиний і непорушний потенційний представник від опозиційних сил. Всі інші запроданці, засланці і провокатори. Жага до влади так затьмарила очі опозиційної трійки, що вони не помітили, як своїми абсурдними діями втратили довіру людей, що з початку заполонили центральну вулицю столиці. Наразі, на Євромайдані з’явились біля трьох громадських рухів Євромайдану, безліч якихось незрозумілих організацій. Кожна зі своїми вимогами, однак загальними гаслами. Кожен горлопанить про Європу, про краще життя, про нинішній економічний та політичний безлад, тотальну корупцію. Однак нікому навіть не спадає на думку підготувати програму з конкретними пунктами плану, виконання яких повинно витягнути країну із цієї кризової ситуації. Замість цього, всі шукають тітушок, провокаторів і зрадників.

«Свободівці», наприклад, виявили нового «провокатора», якого було «пригріто на грудях Євромайдану». Це ж пані Лижичко! Ви тільки-но подивіться, вона ж немов та сіра миша, активно не критикує діючу владу, взагалі мовчить про перших її осіб. Проте, неодноразово висловлювалась про слабку активність лідерів опозиційних сил. Така поведінка не гідна патріотів Євромайдану. «Свободівці» вже готові розірвати її на черговій «Раді Майдану».

Отакої! Що ж панове, продовжуйте у цьому русі та вже не «розмінюйтесь на дріб’язок», а починайте називати один одного як думаєте, наприклад: агент німецької розвідки, кремлівський очкарик і антисеміти на зарплаті Моссаду.


Просмотров: 297 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: