Главная » 2014 » Февраль » 17 » ДМИТРО ЯРОШ ХОЧЕ ПОЗБУТИСЬ «БІЛОГО МОЛОТА»
12:19 PM
ДМИТРО ЯРОШ ХОЧЕ ПОЗБУТИСЬ «БІЛОГО МОЛОТА»

ДМИТРО ЯРОШ ХОЧЕ ПОЗБУТИСЬ «БІЛОГО МОЛОТА»

 

Анонсована лідером «Правого сектору» Дмитром Ярошем аполітичність об’єднання останнім часом викликає великих сумнівів. Вочевидь, впровадження націонал-соціалістичної ідеології на громадських засадах в Україні безперспективне. Інша справа – у форматі політичної партії. Проте, – не в сумнівному союзі з «Білим молотом», на базі якого створений «Правий».

Нагадаю, що сьогодні в Україні діють дві громадські ініціативи під назвою «Білий Молот». Перша з них розпочала роботу приблизно в 2012 році, координує її діяльність засновник Микола Єременко. Друга група заснована Анатолієм Бондаренком і увійшла до Правого Сектора. Свого часу Бондаренко співпрацював з Єременком, але потім вони розійшлись у поглядах і діях. Сам Ярош сумнівним спадком «БІМ-БОМів» з очевидним кримінальним забарвленням явно тяжиться.

Про те, що найближчі плани Яроша пов’язані саме з ребрендингом «Правого сектору» з неформального об’єднання у політичну  партію свідчать перемовини із впливовими функціонерами ОУН та КУН. Або із представником проводу УНА О.Бойком. Результатом їх зустрічі стала цікава домовленість: припинення радикальних виступів на Майдані в обмін на … участь політичної партії (!) «Правий сектор» у парламентських виборах.

Юрій Гольденберг «ONline REport»

Просмотров: 585 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: