Главная » 2014 » Январь » 13 » Для Тягнибока і Кличка стало новиною, що вони підписали заяву трьох по Луценку
2:29 PM
Для Тягнибока і Кличка стало новиною, що вони підписали заяву трьох по Луценку

Для Тягнибока і Кличка стало новиною, що вони підписали заяву трьох по Луценку

 

Опозиція дуріє та в черговий раз показує свою незграбність в командній роботі. Так звана спільна заява трьох лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Віталія Кличка щодо замаху на вбивство екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка ніщо інше, як черговий піар Арсенія Петровича. «Пісяй» знову перемудрив та змусив поставити перед фактом своїх «колег», які і в очі не бачили так званого «спільного документа».

Прес-служба «БЮТ» за вказівкою А.Яценюка, не погодивши ні з ким, розмістила заяви лідерів об’єднаної опозиції щодо замаху на вбивство Ю.Луценка. Навіть «Українська правда», після тривалих консультацій Олени Притули в американському Посольстві, відмовилася публікувати дану заяву, знаючи, що про неї не знають ні В.Кличко, ні О.Тягнибок. Налякала так звана «спільна» заява і рідного брата Ю.Луценка Сергія, якому лікарі приватної клініки «Борис» постійно доповідали, що Ю.Луценко отримав лише легкі тілесні ушкодження та не має струзку мозку, як того хотілося опозиціонерам.

Провокаційна ж ідея, відносно намагання влади вбити активіста Ю.Луценка, вже давно планувалася опозиційними «силовиками», екс-керівниками спецпідрозділів СБУ та МВС А.Кожем’якіним та В.Яремою.

А тут вдалий момент!!! Юрій Віталійович після чергової дози алкогольного допінгу розпустив руки та мабуть згадав часи коли був міністром МВС та лупцював поліціантів аеропорту «Франкфурта-на-Майні».

В цьому контексті варто згадати інтерв’ю міністра МВС України Ю.Луценка надане журналісту «КореспонденТ.net»

20 лютого 2009 року під час навчань на одному з полігонів під Сімферополем, в якому він зазначив: «З моєї точки золу, тактика «стінка на стінку» по фізичному, силовому вижиманню демонстрантів є неправильною. В усьому світі до більшого скупчення агресивно налаштованих демонстрантів застосовується сльозогінний газ, і тільки після цього, розсіяв агресивний напад, їх арештовують згідно діючого законодавства. Саме така тактика буде братися на озброєння й українською міліцією».

Надійка Фрідман, "Європейський репортер

Просмотров: 302 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: