Главная » 2014 » Январь » 27 » ДІЗНАЙСЯ ПРАВДУ «МИРНОГО» МАЙДАНУ
12:55 PM
ДІЗНАЙСЯ ПРАВДУ «МИРНОГО» МАЙДАНУ

ДІЗНАЙСЯ ПРАВДУ «МИРНОГО» МАЙДАНУ


  Гуляючи вчора Майданом Незалежності, зустрів одного зі своїх земляків з Криму. Розговорилися. Хлопець приїхав на заробітки ще наприкінці листопада, однак через масові безлади опинився без роботи. Як і ціла армія таких самих безробітних іногородніх, вирішив пошукати заробітку на Майдані. У розумінні цього чесного, совісного чоловіка заробіток – це плата за роботу, створення чого-небудь, за щось корисне для людей і суспільства.
  Яке ж було його здивування, коли рекрутери Майдану запропонували йому заробити баснословні для Криму гроші – до 1500 доларів на день (!!!).
  Дякувати Богу, що мій товариш, як і більшість українців, має моральні установи й загальнолюдськи принципи і, незважаючи на суму заробітку, його цікавить, що саме він має робити. Тож, інформую громадськість про розцінки на «мирні» дії активістів:
-    участь у мітингу (стояти, кричати, махати прапором) – 500 грн. за добу;
-    готування коктейлів «молотова» - 1000 грн. за добу;
-    надавати медичну допомогу учасникам «бойових» дій – 1500 грн. за добу;
-    за активне протистояння з органами правопорядку – 1500 доларів за добу (за кожне попадання чи завдане каліцтво – додаткові 50 дол.).
   То коли ж ми, українці, дійшли до того аби вбивати один одного за тридцять срібняків? Чи красивий й омріяний відпочинок на пляжі якогось там моря або нова автівка чи домівка варті того, щоб скалічити чуже життя, відправити родинам таких самих українців інвалідів, понівечених від вогню, морозу та побоїв?
    Невже ви, ті, хто закликає до європейського життя, можете крізь пальці дивитися на іноземних інструкторів, які прямо на Майдані вчать вас, як краще та швидше скалічити своїх братів? Чому досі не підняли ви їх на вила? Невже цих срібняків, що вам платять, достатньо, аби заткнути рота вашій національній гідності та зробити з вас бездумних рабів іноземного пана?
    Одумайтесь.

Олександр ГРІН

Просмотров: 379 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: