Главная » 2014 » Январь » 13 » Діючі спецназівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України – основні сотники Майдану
12:21 PM
Діючі спецназівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України – основні сотники Майдану

Діючі спецназівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України – основні сотники Майдану

 

Під приводом колишнього начальника ГУР Міноборони Віктора Гвоздя на Євромайдані група людей, одягнених у форму підрозділу спецпризначення, пройшлася з Адміністрації Президента України до Майдану Незалежності.

Із закликів та плакатів, які несли із собою протестувальники, помітно вирізнялись гасла про підтримку Євроінтеграції та зміну теперішньої влади в Україні.

Цікава ідея – залучити до протестів колишніх силовиків, які ще недавно отримували гроші від влади, яку тепер збираються змінювати. Цілком ймовірно, що багато хто із учасників протесту й досі отримує бюджетні кошти у вигляді заробітної плати, водночас активно вписавшись у оточення прихильників Євромайдану. Діють за принципом «ласкаве теля двох мамок ссе».

Слід зазначити, що В.Гвоздь під час роботи у секретаріаті Президента України на той час В.Ющенка займався військово-технічними питаннями із закордонними країнами.

Як наслідок, цікаві метаморфози у його діяльності на стороні Євромайдану можуть бути елементарним виконанням завдань колишніх іноземних партнерів за відповідні вічнозелені бонуси.

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 280 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: