Главная » 2014 » Январь » 29 » ДАНИЛЮК – ГОЛОВНИЙ ЕКСТРЕМІСТ І МАРОДЕР ЗА КОШТИ США
11:03 AM
ДАНИЛЮК – ГОЛОВНИЙ ЕКСТРЕМІСТ І МАРОДЕР ЗА КОШТИ США

ДАНИЛЮК – ГОЛОВНИЙ ЕКСТРЕМІСТ І МАРОДЕР ЗА КОШТИ США

 

Після 19 січня з «тяжкої» руки «Правого сектору» в Україні активізувалися різноманітні організації та об’єднання екстремістського характеру, що донедавна займали вичікувальну позицію. Ситуація навколо Майдану стає все більш не передбачуваною – лідери опозиції остаточно втратили контроль над Майданом.

Яскравим свідченням такого «бєспрєдєла» останнім часом слугують систематичні захоплення міністерств організацією «Спільна справа» Олександра Данилюка. Данилюк на американські гроші втілює кампанію «Окупуй Україну», метою якої є взяття стратегічних адмінбудівель. Упродовж останніх днів «Спільна справа» спробувала захопити Міненергетики та Мін’юсту і захопила Мінагрополітики. 

Кожного разу захоплення супроводжуються актами мародерства, адже саме за мародерство Данилюка вигнали з приміщення Київради. Знають на Майдані і про те, що Данилюк «не чистий на руку» - неодноразово намагався привласнити кошти, зібрані на підтримку Майдану. 

Судячи із заяв Данилюка у ЗМІ, зупинятися на цьому він не збирається. В подальших планах «загарбників» – Мінфін, податкова та митна служби. 

В такий екстремістський спосіб Данилюк відпрацьовує американські долари, щоб його «тепленьке» та «прибуткове» місце не зайняли інші – охочі до американських купюр конкуренти. Не секрет, що «Спільна справа» перебуває на балансі США, як і ще близько двох тисяч подібних неурядових організацій. Розмір грошових надходжень прямопропорційно залежить від ефективності їх дестабілізаційної діяльності. Щоб отримати черговий грант із-за океану потрібно постійно доказувати свою профпридатність. 

Для підтвердження сказаного, пропоную перечитати віднайдений у блозі verbenko_alex на livejournal.com текст смс-повідомлення, адресоване Данилюку з Посольства США (http://verbenko-alex.livejournal.com/7236.html). Текст без змін, мовою оригіналу.

Американцы слили Данилюка из "Спільної справи”
«Здравствуйте, Александр - еще раз спасибо за встречу с нами вчера. Я слышал, что кто-то от оппозиции добивался от вас освобождения здания Министерства юстиции? Есть ли правда в этих слухах? Проверти чтобы здание было надежно защищено (достаточно ли баррикад)? У меня нет доступа к этому телефону в моем офисе, но я буду периодически проверять. Да, и звоните свободно на мой городской телефон (044-521-5238) (посольство США). Спасибо. Тим.».

До відома, - Олександр Данилюк - лідер «Спільної Справи», Тім - 2-й секретар політичного відділу Посольства США в Україні Тімоті Пергальски, 044-521-5238 - номер телефону зареєстровано за Посольством США в Україні.

Розуміючи, що його дії виходять «далеко за рамки закону», Данилюк вирішив «зіслати» свою родину подалі за кордон. Не поскупився на чартер, що обійшовся в 25 тис. євро. Проте в аеропорту стався прикрий інцидент – дружина не змогла пройти паспортний контроль, оскільки мала два паспорти, Англії і України. Так як це не передбачено законодавством України, була затримана до встановлення зазначених обставин. Очевидно, що США щедро платять майданівським загарбникам Києва. Якщо дружина – громадянка Англії, то Данилюк тим паче має подвійне громадянство. 

Схоже, що починаючи від «Податкового Майдану» Данилюк «не хило» нажився, розхитуючи державність України та перебуваючи на захисті американської демократії.

Юрій Гольденберг

 

 

Просмотров: 364 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: