Главная » 2014 » Февраль » 13 » Чи спроможний «УДАР» організувати страйк?
11:09 AM
Чи спроможний «УДАР» організувати страйк?

Чи спроможний «УДАР» організувати страйк?

 

Пройшло майже два місяці після оголошення на Майдані Віталієм Кличком чергового його ноу-хау - проведення акцій протесту у вигляді загальнонаціонального страйку, - й про цю ідею важковаговика, нібито, забули як, на тобі, «ударівець» Юрій Крикунов закликав мешканців столиці приєднатись 13 лютого до попереджувального страйку. Цікавим залишається той факт, що не дивлячись на те, керівництво «УДАРу», хоч й надало вказівку регіональним осередкам партії готуватись до попереджувального страйку, першим на якому містом випробувань ноу-хау Кличка все ж буде Київ.

Як відмічають опозиційні політики, проголошений Кличком «всеукраїнський страйк» є, нічим іншим, як «мильною бульбашкою», оскільки за всю історію профспілкового, робітничого руху України - роботодавець ніколи не очолював страйки. А як відомо, Кличко є роботодавцем, адже у нього є свої ресторани, готелі й ще чого більшого – заводи з вироблення слабоалкогольних та спиртних напоїв.

Крім того, дивно було дивитися, коли поруч з Кличком під час оголошення страйку стояв ще один опозиціонер та роботодавець - Петро Порошенко, на підприємстві якого працюють десятки тисяч людей. Саме ці псевдо-опозиціонери, які закликають до страйку, мають показати приклад і розпочати страйк на своїх підприємствах. Цікаво, а чи підуть вони на такий подвиг – втрачати мільйони гривень, аби задовольнити свої владні амбіції?!

Виникає враження, що представники «УДАРу», відчуваючи слабкість регіональних осередків партії, електорат яких падає на очах, оскільки вже ніхто не бажає продовжувати безглузде майданування, вирішили добити свою політичну репутацію ще й в Києві. Саме мешканці столиці, не дивлячись на свої політичні вподобання, в жодному разі не підтримають страйк, який призведе, в кращому випадку втратять частину зарплатні, а в гіршому роботу… Що найбільше викликає огиду від «ударівців» це те, що вони боячись втратити свої мандати – псують життя звичайним громадянам, випробовуючи черговий свій проект ні на кому не будь, а на нас… І все ж «Факір-Кличко» був «п’ян» і фокус не вдався.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

 

Просмотров: 393 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: