Главная » 2014 » Февраль » 5 » ЧЕРГОВИЙ МІФ ПРО МЕСІЮ АБО В УСЬОМУ ВИННА КОНСТИТУЦІЯ
11:39 AM
ЧЕРГОВИЙ МІФ ПРО МЕСІЮ АБО В УСЬОМУ ВИННА КОНСТИТУЦІЯ

ЧЕРГОВИЙ МІФ ПРО МЕСІЮ АБО В УСЬОМУ ВИННА КОНСТИТУЦІЯ

 

Чергова примха лідерів парламентської меншості, на яку вони роблять ставку у політичних торгах за Євромайдан – зміна Конституції України. При цьому, Тягнибок, Кличко та Яценюк готові змінити головний закон одним махом. Перекроїти країну за добу.

Повернути Україну у часи «Помаранчевої революції» та Ющенківського пустомовства опозиційна трійця, наразі, вважає для себе головним напрямком роботи. Перед репортерськими камерами, вони оспівують свої мотиви високопарними рядками. Демократичні ідеали «Майдану 2004» та інші «помаранчеві» псевдо-здобутки не перестають лунати зі сцени «Майдану 2013-2014». 

Проте, мало хто здогадується, що повернення у 2004 рік такими семимильними кроками не призведе до такого ж семимильного покращення. Навпаки. Повернеться анархія та розбрат у владі. Кожен з «трьох богатирів» отримає свій шматок влади і забуде про потреби людей, завдяки яким вони вилізли на владний олімп. Хтось отримає МВС та суди, хтось – Митницю, хтось – Прокуратуру. І усі як один візьмуться «стригти бабки». Хаос 2004 року постане з попелу шин вулиці Грушевського. А Майдан залишиться на тому ж місці. В холоді, голоді та з Русланою.

І тут в ситуацію втрутився інший свідок подій 2004 року. Юлія Тимошенко надіслала Яценюку гнівного листа, у якому суворо заборонила піднімати тему повернення старої Конституції. Вона хоч і натворила свого часу біди, але розуму їй вистачає, щоб виступати проти ініціатив «трійці». Зміна Конституції «під ситуацію чи особу» - ні до чого хорошого не призведе. Влада буде роздробленою між «князьками», економіка потерпатиме, бізнес перестане існувати. Дев’ять років праці будуть стерті з історії.

Леонтій Дробінко

 

Просмотров: 385 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: