Главная » 2014 » Январь » 27 » ЧАРІВНА КАЗКА ВІКТОРІЇ СЮМАР, АБО ЯК ПОДОЛАТИ НЕДОУКІВ ВІД ОПОЗИЦІЇ
1:34 PM
ЧАРІВНА КАЗКА ВІКТОРІЇ СЮМАР, АБО ЯК ПОДОЛАТИ НЕДОУКІВ ВІД ОПОЗИЦІЇ

ЧАРІВНА КАЗКА ВІКТОРІЇ СЮМАР, АБО ЯК ПОДОЛАТИ НЕДОУКІВ ВІД ОПОЗИЦІЇ

 

Журналістка «5-го» каналу розпочала підготовку із створення власного проекту. Медійний формат, щоправда, поки невизначений, як, власне, і назва. Серед робочих версій – щось на кшталт «як причарувати генерала» або «де знайти бронєвичок».

За задумом журналістки, «проект» матиме практичне «польове» значення.

 Справа в тому, що революційне сьогодення сформувало специфічний попит на всілякі речі оборонного значення, як то: каски, шоломи, кийки, палиці, респіратори, бруківку та інші. Нажаль, його із успіхом задовольняють чисельні будівельні гіпермаркети. Отже, жодних шансів а ні для піару, а ні для збагачення.

Проте, Вікторія – дівчина запальна та рішуча. Втрачати власний шанс соціального просування не збирається: не кожен же рік в Україні трапляються революції! Та й конкуренція – будь здоровий! Найдоступнішим піаром вже скористувались самі швидкі: Ігор Луценко, наприклад… Та й розраховувати на «єдиний» майданний консиліум – якось, стремно: про це свідчить щоденний майданний телетайп. Аби не «освистатись», вирішено було рушати «іншим шляхом»!

Ідея проекту лежала, буквально, на поверхні! Більше того, – спробу впровадити її у життя вже, колись, зробив, навіть, «папа» «самого чесного» – Петро Порошенко! Щоправда, тоді його з бронівичка скинули, та й «натура» невдала! «Іншій шлях» Вікторії Сюмар пролягає через … Межигір’я! Але, добратись до «темного царства» можна лише на … бронівику! А задля того, щоб здобути «чарівну машину», треба доброго молодця – бажано – с генеральськими погонами – причарувати! Фінальні кадри – за українським «милом»: Вікторія, тримаючись за руки з військовим Генералом, виїжджають на «спині» броні у самісіньке «серце Європи», демонструючи захопленим майданівцям скальп поверженого ворога!!! Аж дух захоплює! Такі вони – дівочі мрії! Хіба ж такий креатив під силу майданній тройці?… 

Іван Вартів, "Медиа-Інформатор

 

Просмотров: 317 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: