Главная » 2014 » Февраль » 7 » БРЕХНЯ ПОСЛА США КОШТУВАЛА ЖИТТЯ ЛЮДЯМ
11:05 AM
БРЕХНЯ ПОСЛА США КОШТУВАЛА ЖИТТЯ ЛЮДЯМ

БРЕХНЯ ПОСЛА США КОШТУВАЛА ЖИТТЯ ЛЮДЯМ

 

Сьогодні, 6 лютого, у приміщенні Будинку Профспілок у Києві пролунав вибух. Тяжких тілесних ушкоджень зазнало двоє людей: одному з постраждалих відірвало руки, другий залишився без ніг. 

За попередніми даними, вибух пролунав на п’ятому поверсі Будинку Профспілок у приміщенні жіночого туалету, де, начебто, знаходилась лабораторія по виготовленню саморобних вибухових пристроїв – так званих «коктейлів Молотова».

Відомо, що п’ятий поверх Будівлі Профспілок відноситься до приміщення обмеженого доступу. Саме там знаходяться казарми бойовиків Євромайдану. Там же розташовані лабораторії спеціалістів по виготовленню запальних сумішей.

Означення «лабораторія» та «спеціалісти», у даному випадку, вживаються у буквальному сенсі та жодного відношення до алегоричних образів не мають. Приміщення обладнане майже «за останнім словом науки», а до складу «хіміків» входять кваліфіковані фахівці із відповідним рівнем освіти. «Продукт», що виготовляється в лабораторії, лише зовні нагадує майданну кустарщину: пляшку з бензином, закупорену онучею. Пляшки, що виходять з «цеху» Будинку Профспілок – результат реальних дослідницьких інновацій «хіміків» за участю американський фахівців. 

Цікава деталь. Напередодні до Будинку Профспілок завітала «миротворча» делегація очільників дипломатичного корпусу майже всіх Європейських країн на чолі з Послом США Джефрі Пайєттом. Вочевидь, програма «місії» виходила за межі дипломатичного протоколу та широкого розголошення не отримала. Широка світова громадськість мала можливість спостерігати лише за офіційною частиною: прогулянка Майданом, відвідання наметового містечка, «інспекція», або просто обшук спецпризначенців на предмет наявності в них зброї… «Вільну» пресу спровадили в акурат біля порогу Будинку Профспілок, завершивши офіційну частину. Всі двері штаб-квартири Євромайдану гостинно відчинили лише для «поважних іноземних гостів». У тому числі – «секретного» п’ятого поверху. Виходячи з того, що поважне панство жодним чином не виказало здивування, на п’ятому поверсі вони побачили саме те, на що сподівалися…

Наразі, пожинаємо плоди «толерантної» європейської «демократії» – людські життя та чисельні каліцтва «активістів». Вочевидь, постраждалі Будинку Профспілок – саме з числа «хіміків». 

Жодних відомостей про стан  несучих конструкцій самої будівлі поки не йдеться. Проте, заявка про проведення експертизи, начебто, відіслана до відповідної установи. Вочевидь, стан Будинку після вибуху може становити загрозу для людей, що там перебувають.

Просмотров: 389 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: