Главная » 2014 » Январь » 17 » “Блакитні” пристрасті Євромайдану в готелі “Затишок”
12:03 PM
“Блакитні” пристрасті Євромайдану в готелі “Затишок”

"Блакитні” пристрасті Євромайдану в готелі "Затишок”


14 січня 2014 року найкращі представники Євромайдану розважалися в готелі з підходящою для специфічного виду розваг назвою «Затишок». Героям Євромайдану й справді в ньому було досить затишно, бадьоро та весело. Цього разу відзначилися великі бійці всесвітньо відомої сексуальної революції Володимир Костянтинович Яровий та Святослав Володимирович Баєв, які внесли свій неоціненний екзотичний вклад в репутацію готелю, котрий тепер в простонародді зветься досить просто – гей-притон «Затишок».

Велика таємниця двох героїв статті вилізла на поверхню та на загальний огляд громадськості завдяки тому, що третій герой – член Херсонського осередку партії «УДАР» Дмитро Станіславович Панфілов приревнував С.Баєва до В.Ярового, через гомосексуальний контакт, що відбувся між двома останніми. При цьому, відчуття непереборної ревності у ньому просто вибухнуло, і він навіть не знав, де йому бідному знайти місце, та не знайшовши нічого кращого, напився та вирішив викликати міліцію і покарати таким чином винуватця і звабника В.Ярового.

Однак, на подив самого Панфілова, зґвалтований Баєв при дачі свідчень у Солом’янському районному відділі ГУ МВС України в м.Києві не дав жодних показань проти Ярового та заявив, що гомосексуальний статевий акт відбувся за його добровільною згодою. Остання сказана фраза просто ошалешила Панфілова, який вже планував грати весілля з Баєвим влітку 2014 року. Така зрада Баєва просто не вкладалася у розбещених мізках Панфілова. Тим паче, Панфілов та Яровий раніше притягалися до кримінальної відповідальності та були судимі, а тому товаришували ще з часів неволі.


У результаті цієї ганебної події, до райвідділу прибув народний депутат України А.Путілов, який залагодив «непорозуміння» – заяву про зґвалтування Баєв не подав, зіславшись на те, що все було добровільно, Яровий просто підтвердив слова Баєва, а Панфілову – не залишило нічого іншого та довелося сказати, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння і викликав міліцію помилково, нібито не розібравшись в ситуації. Все це Путілов зробив для того, щоб відбілити заплямовану репутацію партії «УДАР», яка неначе клопів понабиралася всяких відходів суспільства, включаючи представників сексуальних меншин.

Таким чином два гомосексуалісти пошили в дурні третього гомосексуаліста, який і залишився з носом, а народний депутат України від партії «УДАР» А.Путілов це все прикривав. Крім цього, Путілов ще й спробував видалити записане прихованою камерою відео, однак власник готелю сказав, що у нього в готелі не місце душевно хворим людям, які тільки псують репутацію готелю та відлякують клієнтів, а тому, щоб такі люди більше не відвідували готель, він попередив, що якщо ще раз побачить гомосексуалістів на порозі готелю, то неодмінно оприлюднить відео в Інтернеті, зняте прихованою камерою.

Крім того, номери готелю, в яких перебували гомосексуалісти, були зняті самим же Путіловим, а прибули вони до м. Києва на запрошення Херсонського осередку політичної партії «УДАР».

Ось яка передова гвардія Євромайдану! Аж блювати хочеться! Невже, якщо говориться про «цивілізовану» Європу, то потрібно взяти від неї не все найкраще, а все гірше серед найгіршого, та ще й розмахувати цим як прапором над Рейхстагом?! Краще б взяли приклад у знаменитого Арнольда Шварценегера, який на запитання про його відношення до легалізації шлюбу між представниками нетрадиційних сексуальних орієнтацій, не зважаючи на велике гей-лоббі в цих країнах, натякнув, що він проти: «Упевнений, що гомосексуальний шлюб повинен бути тільки між чоловіком та жінкою».

Все ці події, що пов’язані з учасниками акцій протесту в центрі столиці – просто ганьба! Репутація Євромайдану, так як і злощасного готелю остаточно підірвана та заклеймована у народі як місце для гей-гулянок.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”


Просмотров: 399 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: