Главная » 2014 » Февраль » 3 » «БАТЬКІВЩИНА» ПРОДОВЖУЄ ПОШУК ПЕРЕБІЖЧИКІВ
12:00 PM
«БАТЬКІВЩИНА» ПРОДОВЖУЄ ПОШУК ПЕРЕБІЖЧИКІВ

«БАТЬКІВЩИНА» ПРОДОВЖУЄ ПОШУК ПЕРЕБІЖЧИКІВ

 

Вже тиждень триває перемір’я після кровавих боїв у центрі столиці на Грушевського, спровоковане радикальними представниками опозиції. «Євромайдан» потихеньку вмирає, як йому й пророчили. Можливо від аномальних морозів, чи то від зневіри мітингарів в опозиційних лідерів, які  неспроможні впливати на події, що відбуваються навколо «Євромайдану». А може від  перебоїв у фінансуванні з Євросоюзу.

Тимчасова тиша насправді такою не є. Опозиційні лідери, як завжди, шукають нові методи  і засоби яким-небудь чином підбурити настрій євромайданівців,  оскільки він не зовсім  «революційний».

З достовірних джерел з Батьківщини стало відомо, що Арсеній Яценюк дав вказівку своїм поплічникам розвернути компанію, спрямовану на підкуп керівників та рядових правоохоронців  спецпідрозділу  «Беркут»,  в обмін на їх публічний перехід на сторону євромайданівців. При цьому, Яценюк надав вказівку викладати інформацію про «дезертирство» правоохоронців за допомогою «своїх»   журналістів з «5 каналу».

Виконувати роль парламентаря Яценюк наказав своєму однопартійцю Миколі Мартиненку, який має займатись пошуком ймовірних «дезертирів». Матеріальна винагорода, яку планується пропонувати правоохоронцям, складає близько… 10-15 тисяч доларів США!

В цій ситуації, найбільш цинічним, є те, що наряду з обіцяними коштами, правоохоронцям буде запропоновано отримати можливість поновлення на посаді після приходу опозиції до влади.

Що ж, як не «миттям», так «катанням». Як не уговорами так підкупами! А як же обіцянки розформувати  ненависний «Беркут». Та ні, він їм і самим ще знадобиться.

Альона Кринична «Политическая Украина»

Просмотров: 400 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: