Главная » 2014 » Февраль » 18 » «Батьківщина» йде з Майданами в райони
11:59 AM
«Батьківщина» йде з Майданами в райони

«Батьківщина» йде з Майданами в райони

 

Представники «Батьківщини» знову оголосили всенародну мобілізацію у загальнонаціональний тур проти чинної влади. Її керівництво прийняло рішення активізувати  проведення заходів Євромайдану на районному рівні.Партійні куратори областей отримали вказівку організовувати «народні віче» у райцентрах. «Контроль» за проведенням зазначених заходів має здійснюватися народними обранцями та широко висвітлюватися у місцевих ЗМІ. 

На виконання цієї високої директиви нардеп «Батьківщини» Валерій Дубіль  намагався 16 лютого провести «народне віче» у м. Прилуки Чернігівської області. Чисельність самих організаторів значно переважала чисельність учасників. 

В регіонах давно не сподіваються на політиків, зневажаючи та не бажаючи витрачати на їх чергові «побрехеньки» свого дорогоцінного часу. Мовляв за три місяці надивилися на майданних лідерів та «ледарів» вдосталь. В регіонах чудово розуміють, що опозиція – не ті лідери, які принесуть позитивні зміни, адже кожного з них вже не раз бачили на ділі.  «Геніальна» ідея з самого початку була програшною, оскільки жителі районів – переважно селяни, які покладаються в житті на здобутки від власної праці, а не на пустопорожні балачки політиканів, їм немає часу майданувати. Весна на носі, пора готуватися до нового садово-городнього сезону. 

Іван Ватрів,"Громадський журналіст

 

Просмотров: 415 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: