Главная » 2014 » Январь » 21 » «БАТЬКІВЩИНА» ГОТОВА ПОЗБУТИСЯ ЛІДЕРА-НЕВДАХИ ЯЦЕНЮКА
11:15 AM
«БАТЬКІВЩИНА» ГОТОВА ПОЗБУТИСЯ ЛІДЕРА-НЕВДАХИ ЯЦЕНЮКА

«БАТЬКІВЩИНА» ГОТОВА ПОЗБУТИСЯ ЛІДЕРА-НЕВДАХИ ЯЦЕНЮКА


Як би кролик не чепурився, але левом йому не стати – вуха демаскують. Надто це народне прислів’я нагадує сьогоднішню ситуацію в партії «Батьківщина». Яценюк довго намагався приміряти на себе роль лідера партії, але час розставив все на свої місця.

Якщо півроку тому Яценюка не сприймала лише половина партії, то на початку 2014 року майже весь склад «Батьківщини» готовий виказати йому недовіру. В регіонах, найбільше в Київській, Житомирській та Чернігівській областях, люди залишають лави «Батьківщини» протестуючи проти недолугої роботи Яценюка. «В нас немає лідера, а партія без лідера перетворилася на болото, - пояснює один з колишніх членів Київського осередку партії, - без Юлі «Батьківщина» не має жодного сенсу».

Яценюк, судячи зі всього, не знає головного сюрпризу, який підготували йому однопартійці. Він стосується не лише одного Яценюка, але ще двох його колег-лідерів – Тягнибока та Кличка. На майбутніх президентських виборах більша частина «Батьківщини» планує підтримати кандидатуру Петра Порошенка. Не відомо, чим звабив «бютівців» шоколадний король, але новина про його підтримку має стати головною політичною сенсацією на початку 2014 року.

Катерина Журавльова, "Аргумент”

Просмотров: 363 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: