Главная » 2014 » Январь » 11 » Автомайдан вліз у фінансову аферу?
11:09 AM
Автомайдан вліз у фінансову аферу?

Автомайдан вліз у фінансову аферу?


Здавалося б, сьогодні майданцівці як ніколи потребують єдності. Однак, схоже з такими керманичами, їм це не скоро вдасться і навряд чи вдасться взагалі.

Сьогодні стало відомо, що відділення головних страйкарів - громадський рух «Автомайдан», через соціальну мережу звернувся про допомогу. Як зясувалося, автолюбителі просять гроші не тільки на бензин, а й на інші, інколи не завжди зрозумілі речі. Незрозуміло, наприклад, навіщо автомайдану витрати на лікарняні, якщо на головному майдані постійно працюють медпункти, ліки до яких і так поставляються на благодійній основі? Незрозуміло також навіщо автомайданівцям модеми та флешки, адже це такі речі, які і так є у кожної сучасної людини, вони не є одноразового використання, як ті ж самі канцелярські товари.

А ще дивує, що перераховувати кошти автолюбителі просять не на рахунок Всеукраїнської громадської організації «Майдан», а на якусь нікому невідому структуру «Соціально відповідальне суспільство».

Тому і виникають питання, на що ж насправді і кому йтимуть пожертви? І чи не виявиться все це черговим шахрайством і намаганням заробити капітал на вдалому збігу обставин.?

От тільки шкода протих людей, які вже було повірили провідникам майдану, а тут знову їх як завжди лишили біля розбитого корита.

Іван Томенко, "Громадський журналіст

Просмотров: 294 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: