Главная » 2014 » Февраль » 12 » АРТЕМ КОЗЛОВ – КВІНТЕСЕНЦІЯ СУЧАСНОЇ ОПОЗИЦІЇ
12:12 PM
АРТЕМ КОЗЛОВ – КВІНТЕСЕНЦІЯ СУЧАСНОЇ ОПОЗИЦІЇ

АРТЕМ КОЗЛОВ – КВІНТЕСЕНЦІЯ СУЧАСНОЇ ОПОЗИЦІЇ

 

Ще до початку Олімпійських ігор у Сочі українець потрапив на шпальти майже всіх світових ЗМІ. Головним досягненням харків’янина Артема Козлова стала спроба захопити літак, який слідував до Стамбулу.

Протягом наступних декількох днів було висунуто безліч версій що ж спонукало терориста – невдаху до такого вчинку.

Однак, цікавим видається те, що допоки правоохоронними органами, які проводили обшук у помешканні Козлова, не було пред’явлено фактів, які переконливо свідчать про активну політичну діяльність та опозиційні погляди терориста, жодної реакції чи коментаря від лідерів опозиції або їхніх представників не було. І як змінилася ситуація, коли замовчувана правда випливла на поверхню!

Всіма можливими і неможливими способами політики намагаються відхреститися від свого колишнього протеже: і Кличко, і Луценко, і Варченко різко захворіли на втрату пам’яті, перевели Артема Козлова з розряду близьких товаришів у «…він тільки мій сайт адміністрував…» і взагалі ладні що завгодно зробити аби «зам’яти» незручну ситуацію.

Систематичні заяви опозиціонерів, зроблені незрозуміло на яких підставах, про те, що Козлов – це просто п’яна морда, яка трошки побешкетувала, виглядають як мінімум смішно на тлі офіційного протоколу турецької сторони, який вівся дипломатами під час консульського візиту до затриманого терориста.

Зокрема, протокол читко засвідчує, що «…А.Козлов представників українського Генконсульства зустрів з агресією, втім заявив, що його акція була свідомою, що він цим вчинком передав Януковичу сигнал, що треба слухати волю народу і, що він оголошує йому персональну війну й готовий боротися зі зброєю у руках». Коментарі, як то кажуть, зайві. Чи може слід звинуватити турків у занадтих симпатіях до росіян?

Втім, слід сказати, що за політичним боком питання, яке без сумніву є важливим, поза увагою громадськості проходить інша, не менш значуща грань ситуації – наскільки реальними були погрози Козлова та чи мав він можливості запровадити їх у життя.

Як стало відомо, правоохоронцями під час обшуку у квартирі Артема Козлова, окрім документів, печаток, символіки, нагород від опозиційних партій та значної суми грошових коштів було вилучено біля 50 паличок та 6 металевих циліндрів. Виходячи з українського законодавства давати ідентифікацію цим речам (назвати їх вибухівкою) може лише відповідний експерт чи спеціаліст, до того це просто шматки чогось. Однак, неофіційно вже стало відомо, що зазначені речі є трубчастим порохом та електродетонаторами.

Артем Козлов – це живий приклад «мирного» характеру протестів опозиції, самим фактом свого існування він явно «спростовує» причетність «Батьківщини»,  «УДАРу» й «Свободи» до підготовки екстремістських акцій у столиці і, звичайно ж, все що було знайдено у його помешканні не має жодного відношення ані до його політичної діяльності, ані до погромів у самому серці столиці…

Окремо хочеться звернути увагу таких «Артемів Козлових», яких звичайно ж немає серед опозиціонерів та які не ходять по Майдану Незалежності з битками, коктейлями «Молотова» і обрізами рушниць на те, як швидко й легко колишні товариші - однопартійці відхрестилися від нього, як натхненно вони брехали аби відмежуватися від його імені, як впевнено заперечували очевидні речі… Головне, що з майданівської сцени - вони кажуть тільки правду!

Олександр ГРІН «олитическая Украина»

Просмотров: 388 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: