Главная » 2014 » Январь » 8 » Арсеній Яценюк справляє різдво у мами в Чернівцях, а мітингувальники – в холоді й голоді
11:52 AM
Арсеній Яценюк справляє різдво у мами в Чернівцях, а мітингувальники – в холоді й голоді

Арсеній Яценюк справляє різдво у мами в Чернівцях, а мітингувальники – в холоді й голоді

 

Дивлячись на події в Україні, які в даний час знаходиться на перших шпальтах відомих світових телеканалів, пов’язаних з Євромайданом на чолі українських опозиційних лідерів А.Яценюка, В.Кличка та О.Тягнибока, які закликають не розходитись з майданів українську спільноту, відстояти до кінця свою позицію євроінтеграції, самі біжать з нього, як миші з тонучого корабля, диву дивуєшся, тай соромно робиться за нашу країну перед іноземними державами, за кого вони «опозиціонери-революціонери» держать Український народ?.

Вочевидь «Євромайдан» перебуває у ступорі. Народ, який знаходиться на центральних вулицях міст вже не знає для чого він там. Кожного вечора з вуст опозиційних лідерів та їх технологів лунають заяви щодо силового розчищення центральних площ та вулиць міст. Тим часом дні минають, нічого конкретного не здійснюється. Те з чого все починалось нікому не потрібно.

Зовсім недавно один із лідерів Євромайдану А.Яценюк з центральної сцени закликав українських мітингувальників не розходитись, для того, щоб не дати можливості піти від відповідальності усім виконавцям і замовникам побиття учасників акції протесту. Надавав вказівку продовжити пікетувати приміщення, офіси і резиденції представників влади. А сам зрадивши всім своїм принципам поїхав святкувати Різдво до мами в Чернівці у теплу з накритим багатим на страви столом оселю і клав на той Євромайдан і людей з великої гори.

То про які моральні духовні та ділові якості А.Яценюка можна говорити.

Кому ж вигідний нинішній політичний театр, простому народу наразі не зрозуміти. Ясно лише те, що опозиційна трійка лідерів втрачає довіру не по дням, а по годинам.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 288 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: