Главная » 2014 » Январь » 17 » АРСЕНІЙ ЯЦЕНЮК ПРОТИ ВІТАЛІЯ КЛИЧКА: «І РИБКУ З’ЇСТИ, І … У КРІСЛО СІСТИ»
11:38 AM
АРСЕНІЙ ЯЦЕНЮК ПРОТИ ВІТАЛІЯ КЛИЧКА: «І РИБКУ З’ЇСТИ, І … У КРІСЛО СІСТИ»

АРСЕНІЙ ЯЦЕНЮК ПРОТИ ВІТАЛІЯ КЛИЧКА: «І РИБКУ З’ЇСТИ, І … У КРІСЛО СІСТИ»

 

Журналіст Інтернет-видання «Українська правда» Мустафа Найєм, провівши переговори з лідерами опозиційних структур, отримав доволі цікаву інформацію, з приводу якої наразі проводить консультації в американському посольстві, що уже давно стало йому рідною домівкою та головним джерелом збагачення.

Отож, як стало відомо, на даний час Віталій Кличко доволі критично сприймає ініціативи Арсенія Яценюка, вважаючи, що Сєня «грає у власну гру» та проводить активні переговори з Петром Порошенком з метою спільної протидії лідеру «УДАРУ».

При цьому, Арсеній Петрович дуже ображений на Юлію Тимошенко, оскільки вважає, що вона його «кинула», пообіцявши підтримати саме Кличка в якості єдиного кандидата в Президенти від опозиції.

Навіть розглядається варіант переходу Арсенія Петровича під «ударівські» знамена, однак є одне «але» - у разі переходу до керівництво ВО «Батьківщина» звинуватить його у прямій зраді і партії і Юлі.

Таким чином, Петрович, загравшись та погрузнувши в постійних інтригах, став фактично на роздоріжжі політичного майбутнього, і В.Кличко це добре розуміє. До того ж, перехід горе-політика в «УДАР» Віталію Володимировичу не потрібен, оскільки А.Яценюк ні кого із собою з «Батьківщини» не в змозі привести. Всього лиш один зайвий рот, та ще й з амбіціями.

Юрій Гольденберг Инцидент

Просмотров: 371 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: