Главная » 2014 » Январь » 30 » Анна Чапман партії «УДАР»
11:55 AM
Анна Чапман партії «УДАР»

Анна Чапман партії «УДАР»

 

Нещодавні події в столиці європейської держави – України продемонстрували, який насправді інтерес становить вона для «демократичних» країн світу. Спроби іноземних держав втручатися у внутрішні справи незалежної України набули разючого прояву. Сьогодні, спецслужби західних демократій навіть не намагаються приховати свою діяльність та не заперечують причетність до масових заворушень під час мирних акцій на Майдані Незалежності та в інших регіонах нашої Батьківщини. 

Людина, далека від діяльності спецпідрозділів, очевидно спитає, як це їм вдається, провадити власну політику, захищати свої вузько корпоративні інтереси, а також штовхати Україну у прірву жахіття громадянської війни. Відповідь проста – агенти впливу. І це не передача на каналі НТН, а цілеспрямована робота «братніх» спецслужб, направлена на створення в політичній «еліті» України підконтрольних осіб, яким байдужа доля країни, яка вигодувала, виховувала та навчала їх і їхніх батьків.

Перш за все, особлива увага приділяється діячам в рядах опозиції. Не виключення і партія «УДАР», яка просто кишить недругами неньки України. У партії Віталія Кличка існує дуже цікава парочка – агенти місіс і містер Сміт, в Україні більш відомі як Марія Іонова та Мирон Василик.

Можна і не зважати на американське коріння М.Василика, «колишнього» підлеглого Катерини Ющенко по роботі в Держдепі США, а достатньо тільки звернути увагу на поведінку його коханої дружини Марії Іонової, в рядах партійців відомої як просто Маша. 

Але які ж факти свідчать про діяльність Маші на користь іноземних держав. Варто тільки згадати багаточисельні історії в ЗМІ про її любовні пригоди з однопартійцями по «УДАРу». Цікаво, що публікація викриваючих статей викликала бурхливу реакцію з боку дружин усіх тих з ким «дружила» Маша. Після чого сім’ї партнерів Маші були на грані розколу. А що ж Мирон Василик? Він залишався напрочуд спокійним, непроявляючи ніяких емоцій. В чому криється таємниця? А в тому, що Мирон Василик знав усі подробиці романів дружини з політичною елітою партії «УДАР» безпосередньо з її слів. Тобто Маша виконувала завдання Мирона шляхом інтиму з верхівкою «УДАРу». Враховуючи це, відсутність реакції Мирона Василика на подружні зради закономірна. 

Першим завданням Маші було охмурити лідера партії «УДАР» В.Кличка, але згодом для Мирона Василика та його кураторів з іноземних спецслужб стало зрозуміло, що В.Кличко нічого не вирішує в партії, а просто є його обличчям. Тому, Машу переорієнтували на «співпрацю» з тим хто реально приймає рішення в партії, а саме з Віталієм Ковальчуком. Для прекрасної Маші не склало труднощів затягти не зовсім привабливого Віталія Ковальчука у ліжко. Вони разом відпочивають, працюють і сплять. Коли Маша потрапила до лікарні, тільки Віталій з однопартійців відвідав її вночі у лікарні, раніше революція не дозволяла. До речі, саме після цієї зустрічі, ранком Іонова покинула лікарню, напевно цілюще кохання підняло Машу та як рукою зняло важкі травми, залишені після начебто нападу регіоналів.

Надійка Фрідман, «Європейський репортер»

Просмотров: 413 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: