Главная » 2014 » Январь » 8 » Андрій Парубій і його бойовики вдягнули форму американських вояків
12:21 PM
Андрій Парубій і його бойовики вдягнули форму американських вояків

Андрій Парубій і його бойовики вдягнули форму американських вояків

 

Як вже відомо, фінансові потоки Євромайдану від самого його народження не обмежувались збором ініціативних внесків небайдужого населення, а відтоді як ініціативу його проведення перехопили опозиційні партійні лідери, донорські вливання отримали надзвичайного розмаху. Проте, навіть такі фінансові ін’єкції маюсь певний ліміт, тому і не дивно, що майданіський рух поступово занепадає.

Опозиційні сили стали кволими та безсилими перед очевидною нестачею коштів, які так активно викачує з політиків Майдан. Якби не активна діяльність громадських організацій та студентських спілок, які вийшли на вулиці та відверто взялись відстоювати свої прагнення жити по європейським стандартам, скандування Яценюка чи Кличка залишилося б тільки пустим звуком в ефірі телеканалів. Нам зрозуміло, що такі заклики опозиційних лідерів здебільшого направлені на позиціонування себе як прихильників євроінтеграції, однак мають набагато більше спільного із самопіаром, аніж з реальною можливістю протистояти владній машині. Саме такий зміст мали їх «вливання». В свою чергу, Сполучені штатах Америки не оминули цим скористатись.

З огляду на те, що опозиція майже вичерпала свої ресурси, на разі, піднято питання про активізацію фінансових ін’єкцій у протестну активність опозиційних партій зі сторони США. При чому, розмороження грантів ініційоване саме американською стороною, і як не прикро, навряд чи виправдано. Звісно, в нашій країні не прийнято відмовлятись від чужої щедрості, особливо якщо ця щедрість має певний еквівалент із скороченням «млрд». У будь-якому випадку розгорнення масових протестів в Україні буде і насправді не важливо, як будуть розпоряджатись донорськими допомогами опозиційні лідери, чи то справді витратять на організацію акцій, чи то притримають до 2015 року, однак результат такої плідної взаємодії на лице.

Андрій Парубій став черговим підтвердженням тотальної залежності від іноземних «інвесторів». Комендант Євромайдану, виступаючи на Експрес ТВ вдягнувся у американську військову форму. Чи то не було чого іншого вдягти окрім американського секендхенду у вигляді соцдопомоги активістам, чи то США справді поставило умови, мовляв якщо ми вам, то і ви нам. Така собі своєрідна реклама через українських запроданців.

Хвилює тільки те, на скільки зацікавлені в цьому самі американці та які ще свої задуми вони мають намір реалізувати руками опозиції.

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 330 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: