Главная » 2014 » Январь » 19 » Американці з НДІ продовжують зомбувати опозицію
3:43 PM
Американці з НДІ продовжують зомбувати опозицію

Американці з НДІ продовжують зомбувати опозицію

 

За результатами проведеного експертами вашингтонського офісу Національного демократичного Інституту міжнародних відносин аналізу витрат на «розвиток української демократії» протягом останніх п’яти років, американці прийшли до висновку, що очікуваний результат фінансування українських громадських організацій виявився невтішним. Керівники українського представництва НДІ фактично розікрали кошти, виділені Центром на «демократію», формально прозвітували за витрати реципієнтів-учасників програм, а на демократизацію не витратили жодного долару. Проте, як виявляється, припиняти розгорнуту програму «демократизації» нашого суспільства, виявилось невигідно, адже шкода мільярдів вже вкладених доларів, та і власний проект під назвою «Кличко» хоч і погано, але розвивається.

Наразі, директор представництва Інституту в Україні Кетрін Сісел, своєрідний менеджер із роботи з українськими політичними партіями, досить відкрито продекламувала наміри сконцентрувати зусилля на організаційному зміцненні «об’єднаної опозиції», здатної скласти політичну конкуренцію Партії Регіонів на президентських виборах у 2015 році. А отже доларовий потік поки що припинятися не буде. Прикриваючись поглибленням та розширенням демократичних принципів у боротьбі за права людини, наші опозиціонери вирішили, що можуть і надалі спокійно продовжувати викачувати гроші із американських спонсорів. Проте, американці ідентифікувавши таку жагу до чужих грошей, все ж вирішили ввести жорсткий контроль за «витратною» частиною Програми.

Визначено необхідність проведення чергових нарад і зустрічей з представниками опозиції та позафракційними народними депутатами для фактичного контролю та перевірки. В свою чергу, відтепер Кетрін Сісел активно цікавитиметься подальшими намірами політичних партій, представники яких задіяні на «Євромайдані».

Першими на так звану «нараду-екзамен на чесність» призначено позафракційних Д.Жванію та А.Павленка з представниками «УДАРу» М.Іоновою та ВО «Батьківщина» М.Лівінським. Як пройде така собі своєрідна сесія, у якій екзаменатори платять «студентам», скоро буде відомо.

Олександр ГРІН сайт «Дело революции»

Просмотров: 355 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: