Главная » 2014 » Январь » 23 » Агітуй не агітуй, а без грошей «УДАР» не майданує
1:01 PM
Агітуй не агітуй, а без грошей «УДАР» не майданує

Агітуй не агітуй, а без грошей «УДАР» не майданує

 

Фінансове утримання Євромайдану потребує міцних та стабільних фінансових джерел. Так, представник департаменту «УДАР» з роботи по регіонам, куратор Чернігівської, Сумської та Полтавської областей М.Ткачик поділився близькому оточенню про фінансову скруту, яку переживає політична сила партія «УДАР». Тим паче, стабільні та сильні спонсори і самі побоюються тиску влади на власний бізнес. При цьому, бізнесмени нарікають на повну відсутність захисту з боку керівництва «УДАР» перед контролюючими органами.

Аналогічно відбувається й в Чернігівській обласній організації «УДАР», де народний депутат України С. Аверченко розповів про досить цікаву вказівку В.Кличка регіональним осередкам. Цікава вона тому, що на початку партія «УДАР» була орієнтована на людей молодого та середнього віку, а тепер, напевно вирішивши розширити свою сферу впливу серед народних мас, активізовують агітаціно-пропагандистську роботу серед представників старшого покоління, націлену на людей від п’ятдесяти років.

Такі зміни агітаційної політики зумовлені тим, що згідно з результатами аналізу електоральної підтримки В.Кличка, його рейтинг серед представників літнього покоління значно зменшився через те, що вона не допустила руйнування пам’ятника В.Леніну в місті Києві, а замість конкретних дій – просто переводила це питання у правову площину, де спір між простими людьми підмінюється змаганням адвокатів та юристів.

Таким чином, обласні організації «УДАР» у терміновому порядку починають збирати та надсилати до політради партії дані про наявність гострих соціальних проблем у вказаної категорії громадян на місцях з пропозиціями їх вирішення. Звичайно, одразу ж після одобрення, плани будуть перетворені в обіцянки.

Враховуючи фінансову скруту партії «УДАР», очевидно, що швидше за все програма по допомозі та вирішенню проблемних питань буде невдалою. Крім цього, роздаючи обіцянки старшому поколінню, «УДАР», замість того, щоб набрати популярності та піднятися в рейтингу, досить сильно ризикує ще більше його втратити. Ситуація, що склалася навколо таких старань може принести багато прикростей, адже, нема нічого більш прикрого, аніж бачити, як вдало сказане слово помирає у вухах дурня, якому ти його сказав… (Шарль-Луї де Секонда Монтескьє).

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 384 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: