Главная » 2014 » Январь » 23 » А.ПАРУБІЙ І ЙОГО БАНДИТСЬКА СІМ’Я РВУТЬСЯ ДО ВЛАДИ
12:42 PM
А.ПАРУБІЙ І ЙОГО БАНДИТСЬКА СІМ’Я РВУТЬСЯ ДО ВЛАДИ

А.ПАРУБІЙ І ЙОГО БАНДИТСЬКА СІМ’Я РВУТЬСЯ ДО ВЛАДИ

 

Ідеї благородства та чесності провідних лідерів Євромайдану, корупція і несправедливість влади, багате та безхмарне європейське майбутнє українського народу – ось про що день у день та ніч у ніч вдовблюють у голови маніфестантів уже звичні для них лідери-опозиціонери.

Уважний натовп з великим ентузіазмом вбирає в себе всі лозунги, котрі, як виявляється, зовсім розходяться з особистою думкою таких лідерів-поводирів. Серед таких злощасних поводирів, які насправді є вовками в овечій шкурі, виявився народний депутат України Андрій Володимирович Парубій. Однак, схоже вовк не звик загрібати жар чужими руками. У якості такої благородної та почесної місії він обрав свого двоюрідного брата – Парубія Ярослава Ярославовича, який на теперішній час являється лідером львівської бойової групи «Бешених», яка є складовою частиною організованого злочинного угрупування «Морди». Група «Бешені», до складу якої входять такі відомі особи кримінального світу як Бітієв А.У., Новіков В.М., Твердь І.В., Плесак Р.І., Гавінський А.І., займається кваліфікованими вимаганнями з застосуванням насильства, незаконним заволодінням автотранспорту, вибиванням боргів. Про «Бешених» ходить дуже дурна слава, як про повних «відморозків» і «безпредельщиків», які, заради наживи готові піти на скоєння будь-якого зухвалого злочину. До цього ж, їх боси з «Морди» відомі своїми жахливими вбивствами, щоправда таких же як вони самі – лідера злочинних груп Євстратова В.Я. та Тиновця І.І. (в кримінальних колах відомий по кличці «Китаєць»), злочинного авторитета Василенка О.В. (кличка – «Базіла»).

Багато хто з групи «Морди», почуваючи, що справа пахне смаженим, просто втікали за кордон. Декого з них, таких як Сало Б.А, все таки дістала рука закону навіть з Монако.

У листопаді 2013 року у відношенні «Бешених», в тому числі Парубія Я.Я., було відкрите кримінальне провадження за погрози у застосуванні сили та розправи над одним з громадян України у разі, якщо вимагателі не отримають від нього 100 тисяч доларів США і частину бізнесу. З метою залякування, злочинці насильно утримували родичів цього бідолаги, заволоділи їх цінним майном на суму близько 40 тис. грн. та автомобілями «Toyota Land-Cruiser-Prado» і «BMW Х6».

У разі, коли щось ішло не так, двоюрідний брат народного депутата України Андрія Парубія, щоб зайвий раз не втягувати у зайві розбірки з міліцією лідерів групи «Морди», погрожував працівникам правоохоронних органів статусом свого брата, який приїде і все вирішить та ще й покарає декого.

Куди ж тоді такий політик як Парубій заведе Україну? Що не в Євросоюз – то точно, особливо якщо вирішуватиме брудні справи свого двоюрідного брата та покриватиме його кримінальну діяльність.

Активізацію діяльності Ярослава Парубія останнім часом, можна пояснити тим, що акції протесту на Майдані Незалежності потребують з кожним днем все більше і більше фінансових вливань, оскільки дефіцит грошових коштів цілком ставитиме під загрозу ентузіазм всіх євроінтеграційних маніфестантів, які поголодують день-два, побачать, що в черговий раз пошилися в дурні, під магічною дією ораторів та поїдуть додому, якщо грошей на квиток вистачить.

Схожа ситуація і в іншої родички народного депутата України Андрія Парубія – його рідної сестри Олени, яка займає посаду начальника Управління оподаткування фізичних осіб. Вона, разом з начальником відділу контрольно-перевірочної роботи Кобільником А.С. та начальником відділу адміністрування податків з фізичних осіб Лозою Г.Й. вищезгаданого управління, вимагали хабара у розмірі 2000 доларів США за не проведення перевірок використання касових апаратів у приватних підприємців. Хабар Олена Парубій отримувала у жіночому туалеті, де її і впіймали на гарячому і порушили проти неї кримінальну справу, яка через 2 роки була направлена в суд. Однак, якимось дивним чином, чи то з доброї волі рідного брата, чи в силу тих чи інших корупційних обставин, в ході розслідування кримінальної справи, частина речових доказів загадково зникла, включаючи і речовий доказ – 2000 доларів США. По факту втрати доказів порушено ще одну кримінальну справу. Але таких кримінальних справ можна заводити безліч, оскільки, якщо винуватець злодіяння відноситься до касти недоторканих, таких як Парубій, або його родичів, то сенсу в такому заведені буде не більше ніж від бочки Данаїда.

Ось так кримінальна сім’я Парубіїв на чолі з народним депутатом Андрієм Володимировичем Парубієм вирішує проблемні питання, жодним чином не звертаючи увагу на закони, оскільки вони для них, як бачимо – не писані. Варто було б нагадати великого Цицерона, який казав: «Ми повинні стати рабами законів, щоб стати вільними».

Соня Перова Online report

Просмотров: 722 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: