Главная » 2014 » Февраль » 4 » «5 КАНАЛ» ЗА ВКАЗІВКОЮ ПОРОШЕНКА ТЕПЕР ШУКАЄ ЗБРОЮ І СПЕЦНАЗ
12:03 PM
«5 КАНАЛ» ЗА ВКАЗІВКОЮ ПОРОШЕНКА ТЕПЕР ШУКАЄ ЗБРОЮ І СПЕЦНАЗ

«5 КАНАЛ» ЗА ВКАЗІВКОЮ ПОРОШЕНКА ТЕПЕР ШУКАЄ ЗБРОЮ І СПЕЦНАЗ

 

Про заангажованість «5 каналу», який однобоко висвітлює політичні події, постійно нагнітаючи істерію в суспільстві, досить говорити. Будучи у власності позафракційно-опозиційного Порошенка, журналісти «каналу чесних новин» по-іншому подавати інформацію не можуть – лише в дусі опозиції, перевертаючи суть до непізнаваності та замовчуючи істинні речі. Картинки, що монтуються і створюються, спрямовані на нагнітання конфліктних ситуацій.

Наразі «5 канал» знімає новий «шедевр». Віднедавна в «Батьківщині» одержимі ідеєю, що на горезвісній вул. Грушевського біля ВР розгорнуто військовий штаб. Для конспірації постійно працюють «глушилки». На території штабу перебувають люди у військовій формі без знаків відмінності у повній амуніції та озброєні автоматами АКС-У. Погодьтеся, сюжет закручується серйозний.

Кому ж ще висвітлювати таку резонансну подію, як не знімальній групі «найчесніших» експертів в області використання інформації для подальшого напруження суспільно-політичної ситуації в Україні.

Якщо отриманого матеріалу не вистачить для драми, доведеться робити постановку, яку ми вже бачили по «голому козаку» і розп’ятому Булатову. Відеосюжети з якими систематично крутять в ефірі з відповідними коментарями, підсилюючи ескалацію напруження в Україні – власне кажучи, на це і розраховано.

Недарма ж кажуть, хто володіє інформацією – володіє світом. Адже будь-яку інформацію можна подати під потрібним Порошенку кутом зору.

Проте не слід забувати, що кожен має право на власну точку зору. Маніпулювати ж думками і поглядами за допомогою інформаційних ресурсів набагато легше – опозиція вдало цим користується, цілковито узурпувавши ефірний простір.

Юрій Гольденберг «Инцидент»

Просмотров: 389 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: